Početak nove ere u Vukovaru


4 boda iz 2 igre - Nova momčad uspješno započinjeNakon što se je naš voljeni Klub u zimskom prijelaznom roku znatno pojačao i odradio inspirativne pripreme, a unatoč činjenici da za prvu utakmicu u nastavku sezone nismo mogli računati na 6 kvalitetnih igrača, prvu utakmicu nastavka sezone protiv NK Slavonije iz Požege smo jedva čekali. Naši dečki su toga dana, 29.02.2020., po sunčanom i vedrom vremenu u Požegi utakmicu protiv kvalitetne ekipe NK Slavonija, ušli vrlo hrabro te su prvi postigli pogodak i sa rezultatom 0:1 otišli na poluvrijeme. Igrom u prvom dijelu utakmice su pokazali da su pripreme dobro odrađene i da jedva čekamo nastavak natjecanja. No unatoč našoj velikoj želji, klub iz Požege pokazao je zašto pripada u sredinu ljestvice te je odmah na početku drugog dijela zabio pogodak za izjednačenje. Utakmica je do samog kraja bila vrlo neizvjesna te uz prilike sa obje strane završila neriješenim rezultatom 1:1. Možemo reći da je to za prikazanu igru bio objektivan rezultat.

Obzirom na prikazanu igru, nedostatak većeg broja igrača u toj utakmici, svi smo jedva čekali sljedeću utakmicu na domaćem terenu protiv NK SLOGE iz Nove Gradiške, a u kojoj smo mogli računati na novopridošla pojačanja.

I kao što već znate, utakmica je bila veličanstvena u savršenoj atmosferi na stadionu prijateljskog kluba NK Mitnica, uz bodrenje od približno 300 navijača. 300 navijača uz predstavnike klubova nazočilo je pobjedi našeg Kluba sa rezultatom od 5:0. Kao što i sam rezultat govori, naš Klub je tokom cijele utakmice kontrolirao igru i rezultat, a i dečki su pokazali da su željni igre i prezentiranja svega što mogu. Gledajući sada sa distance te dvije utakmice možemo reći da su igrači željni igre i dokazivanja, a da su nadasve dobra klapa i odlični momci.

Prvenstvo je stalo zbog svima nama znanih razloga, no ovim putem želimo zahvaliti svima vama na pozitivnim vibracijama, pozitivnom stavu te igračima i treneru na dosad prikazanim igrama u drugom dijelu prvenstva.

Čuvajmo se svi skupa kako bismo se mogli što prije radovati buđenju novog, snažnog i nesalomljivog Kluba. Glava gore, smiješak na lice i idemo dalje.

HNK VUKOVAR 1991

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© 2020 HNK VUKOVAR 1991